En af vores sponsorer var Grafiske Kurser.dk, som har hjulpet med grafiske opgaver til hjemmesiden, og derfor får de også lidt gratis reklame her på hjemmesiden. Photoshop-kursus-vejle2

De holder blandt andet nogle kurser i Photoshop, som du kan besøge her: http://www.grafiskekurser.dk/photoshop-kurser/photoshop-kursus-5dage

 

 

Og her kan du finde et kursus på Adobe`s egen hjemmeside: http://blogs.adobe.com/captivate/2013/09/free-13-hour-photoshop-course-adobe-knowhow.html

Men… her er en historie fra en af deres kursister, som jeg synes meget godt viser hvad man kan få ud af at efteruddanne sig.

Læs historien her:

Jeg tog et photoshop kursus og fik tilbudt arbejde efter 3 uger.

 

Da jeg mistede mit job, havde jeg svært ved at tage mig sammen til noget som helst. Det virkede uoverskueligt at miste min gamle hverdag, hvor jeg havde et job, og jeg skulle møde op på hver dag. Efter jeg var blevet ledig, tog jeg til en samtale hos min A-kasse. Vi snakkede om mine muligheder, og jeg fik præsenteret muligheden for at tage et jobrettet kursus for ledige, som kunne forbedre mine chancer for at finde arbejde igen.

 

Da jeg er 32 år gammel, havde jeg en tidsfrist på 9 måneder til at begynde på et kursus, der passede til det, jeg gerne ville have arbejde inden for igen. Jeg gennemgik den liste, som min A-kasse kaldte for positivlisten, hvor der var mange forskellige udbydere af kurser. Grafiskekurser.dk var blandt andet nævnt, og jeg tænkte, at jeg kunne finde et kursus, der passede godt til mig, her.

 

Jeg valgte at starte på et photoshop kursus. Jeg havde aldrig prøvet at bruge photoshop før, og jeg var nervøs for, om jeg var for meget en nybegynder til at kunne følge med de andre. Kurset foregik i Kolding, og Grafiskekurser.dk hjalp mig med at finde et sted, jeg kunne bo i de 6 uger, kurset foregik i. Heldigvis viste det sig, at jeg ikke havde noget at bekymre mig om. Der var personer med mange forskellige baggrunde på selve kurset, og selvom der var mange, der havde prøvet at arbejde med photoshop før, kunne jeg sagtens følge med. Min underviser var rigtig god til at hjælpe mig med alle de basis værktøjer, som jeg ikke kunne finde ud af i starten, og ret hurtigt følte jeg, at jeg var begyndt at få taget på det.

 

Da kurset var slut, gik der ikke mere end 3 uger, før jeg fik tilbudt en stilling, som jeg stadig er ved i dag. Jeg tror på, at det var photoshop kurset, der hjalp mig til at få mit nye arbejde, da der var mange ansøgere til stillingen. Det viste nemlig, at jeg ikke havde spildt min ledighedsperiode.

Se en video om emnet her: